• Rsavci 36210 Vrnjačka Banja
  • Pon - Pet: 7:00 - 15:00
  • 036 612-232
  • jelastilmasine@gmail.com

Youtube

JELA STIL MAŠINE

JELA STIL je preduzeće za projektovanje i proizvodnju mašina i alata za obradu drveta. Proizvodni program kompanije JELA STIL kao i proizvodni pogram partnera koje zastupamo daje nam mogućnost da Vam ponudimo najpovoljniji odnos cene i kvaliteta a sa njim se možete upoznati kako preko ovog sajta tako i putem posete našoj kompaniji i njenom mašinskom parku. Pored projektovanja i proizvodnje mašina za obradu drveta JELA STIL, pruža i druge usluge svojim klijentima: servis mašina, izradu delova, remont mašina i opreme za obradu drveta. Profesionalni i fleksibilni tim kompanije JELA STIL je uvek spreman da izađe u susret svojim klijentima, čak i kad se njihovi zahtevi ne nalaze u standardnoj ponudi JELA STIL-a, i da Vam pruži savete kako bi mogli da pronadjete pravi proizvod koji zadovoljava Vaše potrebe i Vaš budžet. Prevoz mašina do klijenta je još jedna povoljnost koju nudi naša kompanija.

Pokazatelj našeg kvaliteta i profesionalnosti je ogroman broj zadovoljnih klijenata, koji nisu samo iz Srbije već i iz okolnih zemalja kao što su Bugarska, Crna Gora, Republika Srpska itd. Višegodišnje iskustvo, kratki rokovi isporuke, vrhunska rešenja i uvek konkurentna cena su zaštitni znak JELA STIL-a.

Za pitanja i savete možete nam se obratiti putem e-mail-a ili telefonom svakog radnog dana od 07-15 h kao i lično u našoj kancelariji.

KRATKI ISTORIJAT KOMPANIJE

1920

Početak

Počeci JELA STIL MAŠINA sežu unazad u 1920 godinu. Tada je Dragoljub Babic osnovao prvu kolarsku radnju za proizvodnju drvenih transportnih kola. Nakon 1950 godine usled industrijalizacije zemlje nije više bilo potražnje za drvenim kolima pa je zanat ostao da se prenosi sa kolena na koleno sve do 1995 godine.
1995

Ponovno osnivanje kompanije

Dragoljubov unuk Miroljub Radojkovic aktivirao radnju ponovo i preimenovao je u “JELA STIL”. Kao veliki stručnjak za metalurgiju Miroljub je vrlo brzo stolarsku radnju pretvorio u bravarsku radnju za proizvodnju mašina za obradu drveta.
2006

Jela Stil Mašine DOO

Bravarska radnja je 2006 godine prerasla u kompanju “JELA STIL MAŠINE” DOO koja danas na preko 2000 m2 vrši proizvodnju, prodaju i servis mašina za obradu drveta.